Alowa

De naam Lokahi is afkomstig uit Hawaï. Lokahi betekent vrede, balans en harmonie.
 
Lokahi Juice is van mening dat een gezonde leefstijl begint met de juiste balans en dat je lichaam voldoende vitamines nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
 
Lokahi Juice heeft een menu ontwikkeld op basis van pure en verse producten. Elk product uit het menu wordt vers voor je gemaakt, zonder dat jij daar in de keuken voor hoeft te staan. Een gezonde leefstijl wordt daardoor een stuk gemakkelijker. 
 
Pure voeding = happy body & happy mood. 
 
Enkele voorbeelden uit het menu van Lokahi Juice:
Gembershots - Superfood shots - Groente-fruit juices - Soepen
- Granola - Bananenbrood  - Smoothiebowls  - Yoghurt bowls - Maaltijden 

 

Met de producten van Lokahi Juice word je lichaam gevoed met gezonde en pure ingrediënten. Groenten en fruit zitten bomvol vitamines, mineralen en antioxidanten. Naast het standaard menu blijven wij ons ontwikkelen. Door het wisselende menu ontdek je steeds weer nieuwe combinaties met heerlijke frisse smaken. 

Omdat alles vers wordt gemaakt is elk product uit het Lokahi menu max drie dagen houdbaar in de koelkast en in de vriezer ongeveer drie maanden. Inhoud plastic flesjes 330 ml. De plastic flesjes kun je thuis ook invriezen.

Lokahi Juice streeft ernaar om haar producten voor een (h)eerlijke en betaalbare prijs aan te bieden. Zo heeft iedereen toegang tot een gezonde(re) leefstijl. 

frederique@lokahijuice.nl

www.lokahijuice.nl 

Instagram: lokahi.juice 

.