Alowa

De naam 'Lokahi' is afkomstig uit Hawaï. In de Hawaïaanse cultuur kreeg Lokahi de betekenis; vrede, balans en harmonie. Lokahi Juice is van mening dat een gezond en gelukkig leven begint met de juiste balans.  

Lokahi Juice heeft een menu ontwikkeld op basis van pure en verse producten want je lichaam heeft voldoende vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen functioneren. Omdat alles vers voor je wordt gemaakt, maak je een gezonde leefstijl voor jezelf gemakkelijk.

Met de producten van Lokahi Juice wordt je lichaam gevoed met gezonde ingrediënten. Groenten en fruit zitten bomvol vitamines, mineralen en antioxidanten. Pure en onbewerkte voeding heeft onder andere invloed op hoe je overdag functioneert, hoe je met situaties omgaat, hoe je slaapt, hoe je eruit ziet en hoe jij je voelt. 

Pure voeding = happy body & happy mood. 

Naast het standaard menu vindt Lokahi Juice het leuk om nieuwe recepten te blijven ontwikkelen. Door het wisselende menu ontdek je steeds weer nieuwe combinaties met heerlijke frisse smaken. 

Gezond en fit je dag starten met producten uit het Lokahi Juice menu.

Favoriete balansdag van Lokahi:

Ontbijt: Glas water drinken met een uitgeperste halve citroen. Vervolgens een pittige gembershot en tenslotte een verse groente- en fruit juice. 

Lunch: Verse smoothie bowl met fruit, superfoods & zelfgemaakte granola.

Avond: Verse soep met een lekkere en voedzame salade. 

Omdat alles vers wordt gemaakt is elk product uit het Lokahi menu max drie dagen houdbaar in de koelkast en in de vriezer ca drie maanden. Glazen flesjes inhoud: 300 ml en plastic flesjes 330 ml. De plastic flesjes kan je thuis ook invriezen.

Lokahi Juice streeft ernaar om haar producten voor een (h)eerlijke en betaalbare prijs aan te bieden. Zo heeft iedereen toegang tot een gezonde(re) leefstijl. Meer tips en gezonde recepten omtrent een gezondere leefstijl op Instagram: lokahi.juice

Proost! Samen, met elkaar, zorgen voor een gezondere leefstijl.

frederique@lokahijuice.nl

.